Circuitbenders Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Are the demos working on the main site?  (Read 5503 times)

Circuitbenders

  • crustypaul
  • Admin
  • This person is dangerously insane.
  • *****
  • Karma: 1102
  • Offline Offline
  • Posts: 2443
    • Circuitbenders.co.uk
Are the demos working on the main site?
« on: April 03, 2009, 08:00:54 PM »

Can people do me a favour and let me know if the demos are working on the main circuitbenders.co.uk site? like the ones on the 505 mods page http://www.circuitbenders.co.uk/rolandtr.html#505

I've just updated all the demo buttons to more sexy flash single mp3 player widgets which seem to work fine on every version of firefox, internet explorer, safari or opera that i've tried apart from the version of firefox 3.0.8 running on my office PC, which is very odd.

If they don't work can you let me know what browser you are using with what operating system.

Thanks.
Logged
i am not paid to listen to this drivel, you are a terminal fool

Matt the Modulator

  • Kicks like the DADDY!
  • ****
  • Karma: 14
  • Offline Offline
  • Posts: 197
  • 8Bit Brain Analog Heart
    • THE MAGIC MESS
Re: Are the demos working on the main site?
« Reply #1 on: April 03, 2009, 10:34:54 PM »

hi paul the first two from the left worked fine but the 3rd on the right did not load? i use firefox if that makes a differance.

while iam here i spotted a spelling mistake on your korg poly 800 mods page aduio which i think you ment audio hope that helps
Logged
8Bit Brain Analog Heart

LoFi-Ninja

  • Dayglo Volunteer of International Masturbation
  • ***
  • Karma: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 136
Re: Are the demos working on the main site?
« Reply #2 on: April 04, 2009, 12:40:05 PM »

These are the ones that didn't work for me.
The one on the right of the first three on the Roland page is not buffering at all.
All samples on your "soundz" page are buffering but not playing.

The rest is working...

I'm using Firefox 3.0.8

Now hook me up with some karma..  ;D
« Last Edit: April 04, 2009, 01:03:31 PM by LoFi-Ninja »
Logged

Gordonjcp

  • This person is dangerously insane.
  • *******
  • Karma: 78
  • Offline Offline
  • Posts: 1005
    • http://www.nekosynth.co.uk
Re: Are the demos working on the main site?
« Reply #3 on: April 04, 2009, 01:19:07 PM »

The right-hand 505 demo doesn't load, probably because http://www.circuitbenders.co.uk/demos/505demo2.mp3 is 404.
Logged
If at first you don't succeed, stick it through a fuzzbox.

Circuitbenders

  • crustypaul
  • Admin
  • This person is dangerously insane.
  • *****
  • Karma: 1102
  • Offline Offline
  • Posts: 2443
    • Circuitbenders.co.uk
Re: Are the demos working on the main site?
« Reply #4 on: April 04, 2009, 03:02:58 PM »

while iam here i spotted a spelling mistake on your korg poly 800 mods page aduio which i think you ment audio hope that helps

fixed  ;)

Thanks for checking the demos out.

The far right one on the 505 demos doesn't work because it seems to have disappeared off the server somehow, which is rather odd. Whoops!

Everything on the soundz page works for me using firefox 3.0.8 on every PC other than one, where they don't even buffer. Theres something strange going on.
Logged
i am not paid to listen to this drivel, you are a terminal fool

LoFi-Ninja

  • Dayglo Volunteer of International Masturbation
  • ***
  • Karma: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 136
Re: Are the demos working on the main site?
« Reply #5 on: April 04, 2009, 05:05:27 PM »

Hmm maybe it's something with what version of flash codec player thingie you got combined with what version firefox.. ? I'll try and see if im not up to date with the flash in a little while.. Right now I have some food waiting :-D

EDIT: Installed latest flash plug-in for firefox.. "Soundz" samples are fine now.. Aswell as the right 505 sample, but I guess you fixed that one yourself..
« Last Edit: April 04, 2009, 05:17:31 PM by LoFi-Ninja »
Logged