Circuitbenders Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Problems Posting Images  (Read 11742 times)

Circuitbenders

  • crustypaul
  • Admin
  • This person is dangerously insane.
  • *****
  • Karma: 1102
  • Offline Offline
  • Posts: 2438
    • Circuitbenders.co.uk
Problems Posting Images
« on: August 19, 2006, 02:06:27 PM »

Does anyone else find it impossible to post pictures on this forum? I know some people have managed it but i always get an error if i try it. just wondering what its different about the people who manage to get it to work.
Logged
i am not paid to listen to this drivel, you are a terminal fool

catweazle

  • Dayglo Volunteer of International Masturbation
  • ***
  • Karma: 23
  • Offline Offline
  • Posts: 131
  • 8Bit are enough
Re: Problems Posting Images
« Reply #1 on: September 11, 2006, 04:47:14 PM »

I have this problem described, I only can insert images from my server (link), local upload doesn't work.
Logged

Circuitbenders

  • crustypaul
  • Admin
  • This person is dangerously insane.
  • *****
  • Karma: 1102
  • Offline Offline
  • Posts: 2438
    • Circuitbenders.co.uk
Re: Problems Posting Images
« Reply #2 on: September 11, 2006, 07:43:34 PM »

hmmmm, i can get it to work every now and then from Internet Explorer but not at all from Firefox. There doesn't appear to be any real pattern to the fault.

What browser are you using?

Can someone who has managed to post an image let me know what browser they are using?
Logged
i am not paid to listen to this drivel, you are a terminal fool

catweazle

  • Dayglo Volunteer of International Masturbation
  • ***
  • Karma: 23
  • Offline Offline
  • Posts: 131
  • 8Bit are enough
Re: Problems Posting Images
« Reply #3 on: September 11, 2006, 09:00:49 PM »

Oh sorry, forgot say I'm using the newest Firefox
Logged

iqoruvuc

  • Dayglo Volunteer of International Masturbation
  • ***
  • Karma: 10
  • Offline Offline
  • Posts: 106
Re: Problems Posting Images
« Reply #4 on: September 12, 2006, 09:52:29 AM »

I have only posted images hosted by other websites and pasted the link.  I have not uploaded images.  I am using I.E.
Logged

djsynchro

  • Dayglo Volunteer of International Masturbation
  • ***
  • Karma: 14
  • Offline Offline
  • Posts: 124
Re: Problems Posting Images
« Reply #5 on: November 09, 2006, 10:27:57 PM »

I posted an image uploaded on imageshack.us just copied & pasted the code.
I use Firefox.
Logged

computer at sea

  • Closer to the meat
  • *****
  • Karma: 20
  • Offline Offline
  • Posts: 301
Re: Problems Posting Images
« Reply #6 on: July 29, 2007, 05:57:15 PM »

I pasted the IMG code from photobucket, and that worked, but the html from the same place didn't.

Logged

djsynchro

  • Dayglo Volunteer of International Masturbation
  • ***
  • Karma: 14
  • Offline Offline
  • Posts: 124
Re: Problems Posting Images
« Reply #7 on: August 22, 2008, 02:54:25 AM »



Seems to work here, direct hyperlink to picture at imageshack.us between the [img] tags
Firefox
« Last Edit: September 02, 2008, 08:59:30 PM by djsynchro »
Logged

kitsophrenik

  • Dayglo Volunteer of International Masturbation
  • ***
  • Karma: 4
  • Offline Offline
  • Posts: 108
  • GET KILLED
    • its my facebook... innit! =)
Re: Problems Posting Images
« Reply #8 on: June 09, 2010, 09:02:23 AM »

soooooooooooooooooooo i cant post piks up unless i link from a webpage?


im confused... doesnt take a lot tho....
Logged
KINETIC INDIVIDUAL TRAINED for SABOTAGE and ONLINE NULLIFICATION.....

Circuitbenders

  • crustypaul
  • Admin
  • This person is dangerously insane.
  • *****
  • Karma: 1102
  • Offline Offline
  • Posts: 2438
    • Circuitbenders.co.uk
Re: Problems Posting Images
« Reply #9 on: June 09, 2010, 11:01:02 AM »

who knows, give it a go and see what happens
Logged
i am not paid to listen to this drivel, you are a terminal fool